Ne maradjon le programjainkról!
Ne maradjon le
programjainkról!
Új esemény létrehozása

FELHÍVÁS! ROOMLI - A kreatív pont

Felhívás jászsági alkotók, kreatív vállalkozások, mint potenciális BESZÁLLÍTÓK számára

2021. április 13.
12:00
program kezdete
2021. május 11.
12:00
program vége
Helyszín: Déryné Rendezvényház Aula    
Főszervező: Stimulart Projekt
Programfelelős: A főszervezővel azonos

FELHÍVÁS 

jászsági alkotók, kreatív vállalkozások, mint potenciális BESZÁLLÍTÓK számára 

 

ROOMLI – A KREATÍV PONT

JÁSZSÁGI ALKOTÓK BOLTJA ÉS KIÁLLÍTÓTERE

 

A STIMULART egyebek mellett a kulturális és kreatív tevékenységeket végző alkotók, egyéni- és mikro vállalkozások megerősödését segítő projekt, melynek jászberényi ún. „kísérleti projektje”, egy KREATÍV TERMÉKEKET ÁRUSÍTÓ ÜZLET KIALAKÍTÁSA, amely egyéb funkciókkal is rendelkezik. 

A kreatív bolt (Roomli – A kreatív pont) elsődleges küldetése, hogy biztosítja a városban és térségében létrehozott minőségi kreatív termékek láthatóságát, segíti a termékek piacra jutását, ezzel is erősítve a kreatív alkotók, vállalkozások lehetőségeit, újabb vonzerőt teremtve a Jászságban. A Stimulart és így a Roomli segíti a jászsági kreatív alkotói közösség megerősödését. A projekt keretében a Jászkerület Nonprofit Kft. és Jászberény Városi Önkormányzat felhívást intéz az kreatív üzlet potenciális beszállítói körének kialakítására. 

 

Kiket keresünk?

A Roomli által kínált termékek helyi kézműves és változatos kreatív termékek, szolgáltatások, pl. népi kézműves hagyományokra épülő termékek, modern műalkotások, igényes kivitelezésű használati tárgyak, dizájn termékek (ékszer, ruházat), helyi témájú és/vagy szerzővel rendelkező könyvek, zenei anyagok és egyéb kreatív termékek beleértve a legújabb digitális technikával készült kreatív tartalmakat. A bolt tehát nem hagyományos népművészei termékeket árusító bolt, üzleti modellje nem szokványos és az üzleti tevékenység mellett a közösségépítést és szakmai hálózatépítést és missziójának tekinti.

Várjuk mindazon – tevékenységét a Jászságban (is) kifejtő – kreatív vállalkozás, alkotóművész, illetve 18. életévét betöltött magánszemély jelentkezését, akik rendelkeznek saját, egyedi, újszerű alkotással/termékkel a képző- és iparművészet, népművészet, lakberendezés, dekoráció, használati tárgyak stb. területén és szeretnék azt megismertetni és közelebb vinni a fogyasztókhoz. Termékeiket képesek kiskereskedelmi mennyiségben is gyártani, rendelkeznek a szükséges jogokkal, feltételekkel a gyártáshoz és értékesítéshez. 

Hogyan lehet bekerülni a Roomli beszállítói körébe?

1. A REGISZTRÁCIÓ e-mailben történik a roomli@jaszkerulet.hu e-mail címen, az alábbi adatok megjelölésével:

-A jelentkező pontos neve, címe és elérhetőségei

-Termékcsoport/szolgáltatás megnevezése

Kérjük, az e-mail tárgya a „ROOMLI BESZÁLLÍTÓI FELHÍVÁS - STIMULART” megnevezés legyen! 

Jelentkezési határidő: 2021. május 10. 

Kérdés esetén információ a fenti e-mail címen kérhető.

További lépések: 2. A regisztráció zárását követően SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ (FÓRUM) keretében nyújtunk részletes tájékoztatást a beszállítói együttműködés feltételeiről, lehetőségeiről május hó folyamán. Erre a regisztráltak meghívót kapnak.

3. A tájékoztatót követően az érdeklődő résztvevők bemutatják TERMÉKPORTFÓLIÓIKAT. 

4. A termékportfóliók alapján megtörténik a bolt induló BESZÁLLÍTÓI KÖRÉNEK KIVÁLASZTÁSA. 

5. A beszállítói kör számára a Roomli ingyenes, marketing és kommunikációs, valamint vállalkozói ismeretekkel bővített KÉPZÉST biztosít júliusban. 

6. A Roomli – A kreatív pont a tervek szerint 2021 szeptemberében nyílik meg.

 

Felhívás meghirdetője: Jászkerület Nonprofit Kft. és Jászberény Városi Önkormányzat a STIMULART Interreg Central Europe szakmai programjának részeként.

*A projekt az Interreg Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával az Európai Uniós és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg. 

Jászberény vezetésével és további négy közép-európai város részvételével zajlik ún. STIMULART projekt (2019-2022), amelyet az Interreg Central Europe Program finanszíroz. A projekt témája a kulturális és kreatív gazdaság fejlesztése a közép-európai kis és közepes méretű városokban.

További információk a projektről: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/STIMULART.html 

 

Játszóház, kézműves foglalkozás
Sport

Főnix Foci Terasz

A 2021-es Labdarúgó EB mérkőzései kivetítőn

2021. június 11. Péntek 12:00
Játszóház, kézműves foglalkozás

KAVALKÁD

Összművészeti tábor 8-14 éveseknek

2021. június 21. Hétfő 09:00
© 2014-2017 JBP Software : Taczman Dávid Tadasys
Design : Berecz Viktor